GRC Aluminis

Qui som

Més de 40 anys d'experiència en el sector

GRC aluminis i persianes esta situat a Amposta (Tarragona). Som una empresa familiar amb una trajectòria de més de 40 anys d’experiència en el sector. El nostre pare, el cor i ànima de la companyia, va iniciar la seva carrera als 12 anys com a vidrier i vitraller. Quan l’alumini va començar a guanyar rellevància i els fusters van veure’s immersos en la manipulació del ferro, una tasca que implicava una certa “brutor”, els vidriers van assumir aquesta responsabilitat. Així, dos oficis han coexistit des d’aquell temps.

Des de GRC Aluminis, estem preparats per afrontar qualsevol tipus de feina. Si bé no centrem la nostra activitat en projectes extensos, el que més ens apassiona és el tracte diari amb els nostres clients, especialment aquells de petites necessitats. Aquesta interacció personal, que molts professionals avui dia obliden o resten importància, és el nostre punt fort. Valoritzem la proximitat i la capacitat d’explicar detalladament el nostre catàleg de productes.

Som professionals consolidats amb un afany per la feina ben feta i polida. Busquem ser reconeguts tant per la qualitat del nostre treball com per la nostra destresa en el tracte amb el client, de manera similar a un artista que no signa l’obra, però se li reconeix la feina realitzada.

Col·laborem amb l’empresa Mapfre, una aliança que considerem crucial per a la nostra projecció empresarial, ja que indica solidesa i professionalitat. Destaquem el fet que comptem amb empreses de construcció a Suïssa com a clients, a les quals els subministrem materials muntats i oferim suport tècnic. Com a representant, tenim a Ibra, que parla francès i és un professional de la construcció (ferrallista, encofrador i manobre), acostumat a recórrer les obres i amb un gran criteri en l’àmbit constructiu.